facebook
Actualitate Monden Social

Actorul Alexandru Aşinel VORBEŞTE în legătură cu scandalul “medicului cu rinichii”

Alexandru Arşinel a declarat pentru Adevărul că el nu a fost privilegiat în nici un fel când a fost vorba despre transplantul la care a fost supus. Acesta spune ca atunci cand ai 30 de colici renali este şi normal să primeşti un rinichi, şi mai adaugă că: “Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani”. Reamintim că ALexandru Arşinel este acuzat că ar fi fost privilegiat de medicul Mihai Lucan, medic cea este anchetat în mai multe dosare de DIICOT.

Războiul cibernetic, cea mai NOUĂ formă de ATAC. “Supravieţuirea omenirii depinde de acest … “

“Cineva îmi aducea aminte acum, după şase ani, că am luat rinichiul unei fete care a murit. Era povestea asta în Cluj, dar se întâmplase cu un an înainte. Se cercetase şi se văzuse că nu doctorul a fost cel vinovat. Acum sunt alte procese. Nu ştiu.

De ce nu eu? De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduinţă, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale. Asta este o pedeapsă la moarte, la o colică renală îţi rupi totul de pe tine, te zvârcoleşti, nu mai poţi. Nu mai poţi, înebuneşti, îţi vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta.

Îţi dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic. M-am trezit de o dată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcţionează doar în procent de 7% şi că dacă intru la dializă am terminat cu meseria pentru toată viaţa. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat şi mie puţin noroc. Nu puţin, mi-a dat mai mult”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Adevărul.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...