facebook
Monden

Alimentele la îndemâna oricui care te vor ajuta să ai un ten perfect

Alimentele pe care le consumăm își pun amprenta nu doar pe sănătatea noastră, ci și pe aspectul fizic. O alimentație sănătoasă este primul pas spre un ten frumos și luminos.

Există o serie de alimente, care consumate în mod corect, ajută la menținerea unui ten proaspăt și frumos.

Ceaiul verde se află pe lista băuturilor sănătoase pentru ten, mulțumită depozitelor impresionante de polifenol, un atioxidant puternic.  Se recomandă consumul patru cești de ceai verde pe zi pentru un ten frumos.

Proteinele te ajută să repari celulele care au suferit de pe urma radicalilor liberi. Ouăle, o sursă completă de proteine, conțin de asemenea biotină, o vitamină esențială care protejează împotriva pielii uscate.

Tudor Chirilă trage semnalul de alarmă: “Ionuț Lupescu ar fi trebuit să se gândească mai bine înainte de a se înrola într-o campanie cu mafia”

Dacă îți dorești încetinirea îmbătrânirii somonul nu trebuie să lipsească din meniu. Acesta  conține astaxantin, un carotenoid care îmbunătățește elasticitatea pielii, și previne apariția liniilor fine și a ridurilor.

Rodiile și nucile sunt fructele ce te vor ajuta în demersul tău. Bogate în antioxidanți, prin aplicații topice ajută pielea să producă colagen, în timp ce grăbesc vindecarea. Vrei să adaugi acizi grași omega 3 în dieta ta dar nu ești un fan al peștelui? Nucile sunt o sursă bogată și te vor ajuta să redai strălucirea părului tău, și în același timp vor face tenul să arate mai neted și mai tânăr .

Coaliția PSD-ALDE DESFIINȚATĂ de un important membru al opoziției: “Le spun clar, de acum …”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...