facebook
Actualitate Social

Anunț de ULTIM MOMENT al Vioricăi Dăncilă pentru Klaus Iohannis: “a avut loc cea mai mare …”

Instituțiile statului nu se dau înapoi de la scandal, deși în acest stat de drept legea ar trebui să fie cea care guvernează. Fiecare e mai tare în constituție, iar cel care nu stie să o interpreteze pierde. Uneori Iohannis, alteori Dăncilă. De cele mai multe ori Dăncilă pierde. Președintele României a făcut luni o declarație de presă în care spunea că economia acestui stat se duce la vale la fel cum s-au dus 2 guverne ale PSD. Doamna Dăncilă nu se lasă mai prejos și ne arată că președintele minte.

Gabriela Firea, după recepția de la Cotroceni:”a fost o intenție ca eu să fiu izolată, să nu fiu nici lângă colegele mele…”

”Deşi în această săptămână domnul preşedinte Iohannis a anunţat că avem o situaţie apocaliptică în ceea ce priveşte rezultatele economice din primul trimestru, iată că ieri INS ne-a anunţat că în martie 2018 a avut loc cea mai mare creştere a puterii de cumpărare a salariilor din România, atât faţă de luna februarie, luna precedentă, cât şi după anul 1990”, a afirmat Dăncilă.

Premierul a menţionat că INS a anunţat oficial că venitul mediu din România a crescut cu 8,7% în martie 2018 faţă de februarie 2018. În aceeaşi perioadă, inflaţia a fost de 0,3%, rezultând astfel o creştere a puterii de cumpărare de 8,4%. Datele oficiale au confirmat de asemenea că februarie 2018 a fost luna cu cel mai redus şomaj din România, şi anume 3,94%, a arătat Dăncilă.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...