facebook
Actualitate Opinii Social

Tăriceanu: argument în favoarea trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat

Tăriceanu: argument în favoarea trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului și al ALDE a declarat că partidul său este solidar cu măsurile fiscale pe care le-a propus guvernul Tudose. El a afirmat că a discutat cu reprezentanții unei multinaționale, care au fost de acord și ei cu transferul contribuțiilor de la angajator la angajat.

Critici pentru TUDOREL și legile lui chiar de la instituția condusă de un ieșean

Am avut o discuție cu o multinațională care activează în România […] I-am întrebat despre transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, au spus că nu îi deranjează. Din contră, mi-au spus: vom avea o economie substanţială a cheltuielilor şi ne gândim ca această sumă ca economie să o împărţim sub formă de contribuţie la profit către angajaţii noştri.

loading…

Aşa că, fiecare antreprenor îşi gestionează afacerea. V-am dat un exemplu concret de analiză obiectivă, fără patimă, legat de transferul contribuţiilor de la angajator la angajator, care nu afectează costurile cu muncă”, a declarat Tăriceanu.

CONTRELE din PSD pe insula Belina, produc daune

Tăriceanu asigură că respectivele măsuri nu vor duce la diminuarea salariului net, nici la creșterea costurilor pentru angajator.

Vreau să repet că aceste măsuri nu vor duce nici la creşterea costurilor salariale ale angajatorului, nici la diminuarea salariului net. Dimpotrivă, vor fi creşteri la salariul net (…) Am făcut referire şi la alte măsuri care vor fi luate anul viitor, şi anume creşterea punctului de pensie şi, per ansamblu, în pofida disputelor şi a unor informaţii incorecte lansate în spaţiul public, măsurile se înscriu în ceea ce am preconizat în programul de guvernare, şi anume creşterea puterii de cumpărare a românilor, fără ca acest lucru să diminueze competitivitatea economiei“, a susţinut Tăriceanu.

Atac de proporții împotriva Guvernului: „inconștiența guvernanților distruge orice șansă pentru o economie predictibilă”

Deși oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva acestor măsuri fiscale, guvernul pare să insiste să ne facă bine împotriva voinței noastre.

Așadar Tăriceanu ne spune următorul fapt: am întrebat o multinațională (adică pe angajatori) dacă sunt de acord cu transferul contribuțiilor de la ei la angajați; iar ei au răspuns că sunt de acord!

Nu zău !? Și la ce ne așteptam? De ce nu vin guvernanții să ne spună ce părere au angajații? Atunci argumentul ar dobândi mai multă greutate!

IOHANNIS atacă PSD – ALDE și transmite un mesaj de încurajare pentru protestatari

Dacă extragem și decupăm doar ce ne convine sau ce ne servește nouă dintr-o situație, atunci ne îndepărtăm de adevăr!

Este valabil și în politică și presă. Când vom crește noi ca popor și ne vom mai maturiza un pic, nu își vor mai permite nici politicienii, nici propagandiștii lor să ne servească astfel de argumente.

Declarația unui oficial european cu privire la pragul valoric pentru infracţiunea de abuz în serviciu

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...