facebook
Actualitate

Atac furibund la adresa PNL: “se opune plafonării dobânzilor pentru că au de pierdut firmele deținute de liderii lor”

Liviu Pop critică dur mijloacele prin care PNL încearcă să convingă parlamentarii să nu voteze legea plafonării dobânzilor la credite, propusă de senatorul Daniel Zamfir. 

“Plafonarea dobânzilor bancare este o prevedere care există în mai mult de jumătate dintre statele Uniunii Europene, fiind o formă de protecție pentru cetățeni. PNL se opune plafonării dobânzilor pentru că au de pierdut firmele deținute de liderii lor. PNL se opune unei legi care poate ajuta milioane de români, îndreptățiți să le scadă ratele la bancă şi să fie protejaţi de abuzuri.

Daniel Ionașcu, GEST UIMITOR pentru un client acuzat de DUBLĂ ASASINARE: “Dacă e chiar nevoie să mor pentru un client, pot s-o fac”
Liberalii pun interesul unui singur om, secretarul general al PNL, înaintea intereselor a milioane de români. Liderii PNL vor să blocheze legea pentru că secretarul general al partidului este patronul unei astfel de Instituţii Financiare Nebancare”, a scris Liviu Pop pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pop susţine că disperarea în cadrul PNL a ajuns la cote maxime.

“Disperarea este atât de mare, încât au ajuns să trimită e-mailuri parlamentarilor PSD, în care îi roagă să nu voteze proiectul de lege”.

Liviu Pleșoianu, rugăminte pentru Gabriela Firea: “Vă rog mult ca…”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...