facebook
Actualitate

Augustin Lazăr intervine în scandalul legat de DNA: „Plângerea a fost depusă de unul dintre inculpați”

Procurorul General al României, Augustin Lazăr a reacționat în scandalul momentului legat de acuzațiile față de instituția condusă de Laura Codruța Kovesi, Direcția Națională Anticorupție. 

REACŢII de la Bruxelles după DEZVĂLUIRILE făcute de fostul deputat PSD Vlad Cosma despre DNA

Față de acuzațiile aduse de fostul deputat Vlad Cosma, la adresa DNA

 „Aş dori să vă asigur de disponibilitatea Ministerului Public de a discuta cu presa, de a discuta problemele şi evenimentele pe care Ministerul Public le are în anumite momente. (…) Plângerea a depus-o unul dintre inculpaţii care este judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Această plângere este în analiză şi trebuie să mai ştiţi că având în vedere existenţa unui dosar în curs şi unul pe rolul Înaltei Curţi, care îi priveşte pe inculpaţii care au depus plângerea la Parchetul General, alte aspecte nu le putem discuta public”, a afirmat  Augustin Lazăr.

Andreea Cosma, deputat PSD a anunțat că există o plângere la Parchetul Heneral pentru șefi de la DNA. În speță este vorba de Mircea Negulescu. fost procuror în cadrul DNA Prahova, Onea Lucian, la data faptelor șef serviciu în cadrul DNA Prahova, Giluela Diaconu, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova și Savu Alfred, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova.

Dan Barna, președintele USR: “sutele de mii de oameni din stradă sunt cei care au …

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...