facebook
Actualitate Social

Traian Băsescu, întâlnire de maximă importanță în Anul Centenarului

Faptul că fostul președinte Traian Băsescu își dorește unirea cu Republica Moldova nu mai constituie un secret pentru nimeni. În acest sens a avut o întâlnire cu intelectualii unioniști din Chișinău.

Băsescu împreună cu Constantin Codreanu(candidatul PUN la primăria Chişinău), Eugen Tomac şi Anatol Şălaru la Băcioi, au vizitat o comună cu peste 14.000 de locuitori. Le-a vorbit oamenilor despre Unirea Republicii Moldova cu România.
Fostul președinte a rămas impresionat de cântecul unor copii din clasele primare, cei mici interpretând Treceți batalioane române Carpații .  Băsescu a fost impresionat și de faptul că încă mai există dascăli care îi învață pe elevi aceste cântece.
Liviu Pleșoianu, disensiune cu partidul privind organizarea mitingului din luna mai

Traian Băsescu a avut o întâlnire la Biblioteca Națională din Chişinău cu intelectualitatea unionistă din Republica Moldova. Academicieni, actori, scriitori, regizori, profesori universitari, toți exprimă acelaşi deziderat: “să facem Unirea!”, a scris fostul președinte pe pagina sa de Facebook.

Secrete din culisele alegerilor Federației Române de Sport (FRF): “prea târziu, nu se ştia de candidatura lui Ionuţ Lupescu

 

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...