facebook
Actualitate Social

Bombă MAXIMĂ dată de Președintele Senatului: “realitatea este următoarea, că există oameni care …”

Tăriceanu refuză să meargă la Cotroceni pentru învestirea noilor miniștri

“Bine, glumesc. Glumă, neglumă, realitatea este următoarea” spune Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, referitor la subiectul spionilor din serviciile secrete. Aceste dă o maximă uimitoare pentru aceste zile, lucru care are să-l coste mult. Nu putem vorbi fără să ne gândim la repercusiune, iar tot după cum spunea domnia lui: politica cu politica, iar civilii cu ale lor!

Extragerea LOTO a avut loc! Vezi care sunt numerele câștigătoare

Întrebat dacă sunt în ALDE ofiţeri acoperiţi, acesta a răspuns afirmativ.

De asemenea, întrebat de ce sunt păstraţi în partid, liderul ALDE a spus: “Din acelaşi motiv pentru care în spionaj, de exemplu, e foarte bine când ştii cine este spionul şi nu îl trimiţi înapoi. Bine, glumesc. Glumă, neglumă, realitatea este următoarea, că există oameni care răspund la duble comenzi nu numai în partide, ci în multe locuri”.

Tăriceanu a mai explicat că este foarte greu ca persoanele acoperite din partide să fie excluse prin modificarea legilor securităţii naţionale, deoarece este vorba despre atitudinea celor care conduc serviciile de informaţii şi susţine că acele comisii care supraveghează activitatea serviciilor ar trebui să aibă acces la toate informaţiile, dar nu şi la operaţiunile în curs de desfăşuare.

“E foarte greu să elimini această problemă. Aici e o chestiune de atitudine a celor care conduc aceste servicii. E o problemă de decizie politică până la urmă. Aici un rol mare îl vor avea şi comisiile de supraveghere a serviciilor de informaţii. (Aceste comisii – n.r.) să aibă puteri suplimentare. Eu cred că comisiile de spraveghere a activităţii serviciilor de informaţii trebuie să aibă acces la toate informaţiile, mai puţin la cele care se referă la operaţiuni în curs de desfăşurare, unde cândf informaţiile transpiră rişti să se compromită operaţiunile”, a afirmat liderul ALDE, conform News.ro.

El a susţinut că, în caz contrar, în continuare vor exista “persoane cu comandă dublă peste tot”, începând cu partidele politice, mediul economic şi presă.

Declaraţiile lui Tăriceanu vin în contextul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus miercuri că şi în PSD, şi în celelate partide politice din România sunt ofiţeri sub acoperire şi că nu crede că are şanse să afle cine sunt cei care fac parte din PSD.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...