facebook
Actualitate Social

BOMBA a fost lansată în PARLAMENT! „CIORDACHE o emblemă a reformelor anti-justiție”. Reacția publică ultima șansă pentru legile Justiției

O nouă bombă, fără precedent, a fost lansată în Parlament, de fostul președinte la adresa lui Florin Iordache. Traian Băsescu a tras un semnal de alarmă față de modul în care Florin Iordache vrea să facă „reformă” în justiție. 

Mai mult, Traian Băsescu a atras atenția parlamentarilor asupra reacțiilor publice ce vor lua naștere o dată cu legile Justiției.

DNA aruncă BOMBA! Previziune sumbră pentru „penali”: condamnări la închisoare în …

Traian Băsescu a reacționat foarte dur față de modul în care Florin Iordache mimează procedurile privind Comisia Specială pentru legile Justiției. Despre Florin Iordache, fostul președinte a transmis că reprezintă „o emblemă a reformelor anti-justiție”.

„În urma aventurilor din prima parte a anului, colegul nostru Florin Iordache a ajuns o emblemă a reformelor anti-justiţie. Sugestia mea e să renunţăm la orice comisie specială. Nu vreau sa intru în niciun fel de polemică, dar vă spun că modul cum s-a constituit comisia şi cel care reprezintă comisia vor fi dezavantaje uriaşe pentru ca aceste legi să poată fi duse la capăt în bune condiţiuni, datorită reacţiei publice care va exista”, a tunat  Traian Băsescu ăn Parlament.

PSD aruncă NUCLEARA! Ia în calcul SUSPENDAREA lui Iohannis și REVOCAREA Laurei Codruța Kovesi

1 Comments

  • doru 6:28 AM

   Boala lunga moarte sigura.
   Ma fratilor,acuma cand terminam cu teatrul acesta macabru jucat de membrii psd?
   Banda de penali ciorditori de la psd trebuie anihilata rapid.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...