facebook
Actualitate

Călin Popescu Tăriceanu: “Președintele țării … nu cred că poate să rămână indiferent la aceste dezvăluiri extrem de grave”

Călin Popescu Tăriceanu critică voalat atitudinea lui Klaus Iohannis în ceea ce privește dezvăluirile la adresa DNA. “Cred că are și o responsabilitate pe care trebuie să o exercite de așa manieră nu numai în momentul în care semnează decizia de numire.”

“Președintele țării, mai ales că are o responsabilitate directă în ceea ce înseamnă numirea procurorului șef la DNA, nu cred că poate să rămână indiferent la aceste dezvăluiri extrem de grave. Nu cred că ar putea să procedeze de această manieră.

Ministerul Educației a făcut anunțul. Onorariilor primite în acest an, cu peste 30% mai mari decât cele acordate anul trecut.

Cred că are și o responsabilitate pe care trebuie să o exercite de așa manieră nu numai în momentul în care semnează decizia de numire, dar în fața unor astfel de situații cred că Președintele dincolo de faptul că Președintele ia act, din punctul meu de vedere trebuie să facă și altceva, dar rămâne să hotărască domnia sa” a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

A ținut totuși să precizeze că asta e doar o opinie: “Eu n-am rolul de consilier politic să-i spun ce trebuie să facă”.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...