facebook
Actualitate

Două modele de administraţie:cinci diferențe între primarul Capitalei și primarul Clujului

Traian Băsescu face o comparație între Emil Boc și Gabriela Firea, aceasta din urmă fiind prezentată într-o lumină defavorabilă. Critica vine după ce edilului Capitalei a încercat, fără succes, ” să fure ceva din gloria Simonei Halep”

“Diferenţe !
Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice.
Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Ghiorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF.
Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP.
Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut.
Ţoapa de voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.
Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire”, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...