facebook
Actualitate

Codrin Stefanescu despre protestatari: “așa le-a cerut sistemul”

PSD anunță ample proteste "împotriva statului paralel și ilegitim"

Secretarul general adjunct al PSD și comunicatorul partidului la TV, Codrin Stefanescu, a afirmat că cei care au protestat duminică în unele orașe ale țării au fost mobilizați de “Sistem”.

Tudorel Toader criticat de Raluca Prună: „domnul ministru Toader a fugit ca un laș”

Este dreptul românilor să protesteze, este un drept câștigat cu sânge în 89, de noi, de camarazii, de prietenii mei, de oamenii care au murit atunci. Este trist că acum după 27 de ani copii tăi protestează pentru noua Securitate, pentru Kovesi și pentru statul paralel. Mă rog, este dreptul lor să protesteze.

loading…

Incident cu Dragnea: „N-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria”

PSD este foarte tare în momentul de față. Dacă dumneavoastră pentru 3000 de oameni considerați că are PSD o imagine proastă, dacă noi mâine facem un apel să iasă în stradă cei care ne iubesc și care înțeleg că trebuie schimbate legile justiției și care doresc să se schimbe toată această mizerie, aceștia sunt 90%. Cei care au fost anunțați pe Facebook de protestele pe legile justiției nu prea știu ce și cum, ei au venit pentru că așa le-a cerut sistemul”, a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Codrin Stefanescu este un membru controversat al PSD, mai ales ca urmare a felului său colorat de a se exprima la televizor!

Mutare SPECTACULOASĂ pe scena puterilor politice. România va intra într-o nouă epocă

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...