facebook
Actualitate

Critici dure după Congresul PSD: “a fost primul Congres al unui Partid politic în care opozanţii nu au avut voie …”

Fostul lider PSD, Victor Ponta, a “desfiinţat” Congresul PSD. Ponta susţine că tot ceea ce a reprezentat PSD a fost şters, el remarcând faptul că la Congres nu au participat vechii lideri ai partidului precum Iliescu, Năstase, Geoană.

“De ieri, 10 Martie, tot ceea ce a reprezentat PSD a fost şters / nu doar Iliescu, Năstase, Geoana şi Ponta (care nu au fost invitaţi şi au fost scoşi chiar şi de pe siteul Partidului ).

ieri în discursul paranoic al lui Dragnea nu au existat termenii stânga, social-democraţie sau european (adică valorile pe care PSD a încercat să construiască cel puţin din 2001)

– ieri a fost primul Congres al unui Partid politic în care opozanţii nu au avut voie nici măcar să ia cuvântul ( chiar şi la PCR în 1981 Constantin Pârvulescu a putut să ia cuvântul la Congres şi să spună că Ceauşescu pune pe primul plan interesul lui personal în dauna Partidului….. Congresul nu se ocupă de probleme ţării, ci de glorificarea personală a lui Ceauşescu – parcă sună la fel ca la Dragnea nu?!?)”.

Posibile motive datorită cărora relaţia lor funcţionează, în ciuda diferenţei de vârstă

“Ieri PSD şi-a fraudat fără ruşine votul la propriul Congres ( tocmai pentru că în 2005 şi 2010 alegerile corecte au dus la schimbarea liderului) – nu vor mai exista la PSD în mandatul Dragnea alegeri interne

– ieri Viorica Dancilă s-a aşezat şi guvernamental şi politic pe funcţiile ocupate de Adrian Năstase având că singur merit obedienta faţă de Liviu Dragnea – e greu să spui că asta reprezintă un progres

– ieri au avut loc scene aberante care au fost sancţionate şi se analiştii tradiţional favorabili PSD dar uluiţi de situaţia actuală

Ieri PSD a devenit oficial PDL cu un lider chiar mai mincinos şi mai paranoic decât Traian Băsescu (deşi toţi credeam că aşa ceva nu va mai fi posibil în România)!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ultimii lideri cu vechime au fost umiliţi.

” ieri ultimii lideri cu vechime şi anvergură în PSD care au mai avut curajul să deschidă gura : Ecaterina Andronescu şi Nicu Banicioiu au fost umiliţi de nişte pedişti care au confiscat PSD şi îl duc la pierzanie”.

Partidul Național Liberal (PNL) vrea să schimbe structura Guvernului: “Nu se poate!”

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...