facebook
Actualitate

Dacian Cioloș, atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă:”Ca premier tu îți asumi, nu președintele partidului”

Revine Dacian Ciolos?

Fostul premier Dacian Cioloș îi transmite un mesaj dur actualului premier Viorica Dăncilă prin care îi explică că ar fi potrivit din funcția pe care o deține să fie capabilă să-și asume deciziile.

“Eu cu dna. Dăncilă nu am discutat de când a fost numită premier. Îmi rezerv opinia, din respect pentru dânsa, așa cum am cunoscut-o înainte să fie prim-ministru. Eu acolo am cunoscut-o ca o femeie decentă, la locul ei, care încerca să facă ceea ce poate cu cunoștințele ei. Nu știu care au fost motivele numirii ei și motivele pentru care a acceptat. Mi se pare puțin bizară asumarea acestei poziții de premier de către cei trei. De la Grindeanu. Sigur, nu am avut ocazia să fiu prim-ministru al unui partid și având în spate un partid, așa că mă feresc să comentez.
Când ești premier, tu îți asumi niște lucruri, ai partid, guvern, majoritate, dar fiecare are locul lui în societate și în procesul decizional. Ca premier tu îți asumi, nu președintele partidului.

Manastire pierdută la CAZINO! Năzdrăvănia se plătește

După ce ai fost numit, ca putere executivă, tu îți asumi. Am impresia, nu știu în ce măsură acești premieri chiar au avut libertatea politică să-și asume ei ca persoane, că sunt premieri. Îți pui semnatura, conduci un guvern. Tu vorbești în numele țării, nu poți citi de pe hârtie ce spun alții”, a declarat Dacian Cioloș, în direct la Digi FM, în emisiunea „Oameni de Colecție”.

Traian Băsescu, întâlnire de maximă importanță în Anul Centenarului

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...