facebook
Actualitate Social

OFICIAL! DECIZIA care desființează coaliția PSD-ALDE: “Tribunalul a acceptat cererea de dizolvare”

În ultimul timp, au apărut foarte mulți cetățeni nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în cadrul Coaliția de guvernare, de aceea, Irina Chicoș, o româncă stabilită în Italia a trecut la o inițiere juridică. Sfârșitul Coaliției PSD – ALDE este aproape.

Mesajul lui Tudorel pentru Iohannis în legătură cu scandalul DNA: “Sunt pregătit.”

 Irina Chicoş, o româncă stabilită la Roma, a depus la Tribunalul Bucuresti, în data de  15.01.2018, o cerere de desfiinţare a PSD şi ALDE. Aceasta și-a motivează demersul spunand ca cele două formaţiuni acţionează împotriva interselor poporului roman.

După mai bine de 2 luni, Tribunalul București a raspuns demersului Iriei Chicoș. Raspunsul Tribunalului este unul afirmativ.

“Cererea de dizolvare PSD- ALDE depusă la Tribunalul Bucureşti (dosar 3721/3/2018) a fost ACCEPTATĂ iar primul termen de audienţă e pe 3 aprilie. Se pot alătura nouă prin Cerere de intervenţie toate persoanele, grupările civice, instituţiile care ne pot aduce noi declaraţii şi probe.

Cred că acest proces devine necesar, mai ales după congresul PSD din 10 martie, unde am fost mai mult decât uimiţi de anunţurile făcute de liderii PSD, de mobilizarea forţelor de ordine, şi de îngrădirea accesului la zonele imediat apropiate”, a declarat Irina Chicoş initiatoarea demersului juridic.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...