facebook
Actualitate Social

Declarații ȘOC referitor la SUSPENDAREA președintelui Klaus Iohannis! Important membru PSD: „Am spus într-adevăr că … ”

Membrii PSD nu încetează din a ne uimi. Aceștia vor să scoată din joben lucruri mărețe pentru ei și pentru cetățenii corupți ai acestei țări. După ce liderul PNL, Ludovic Orban, a ieșit public și a spus că președintelui i se pregătește ceva măreț, aceștia din urmă au încercat să nege declarațiile președintelui PNL!

Șoc! Liviu Dragnea ne pregătește o SURPRIZĂ colosală: „E de luat în seamă …”

Adrian Dobre a respins ipoteza lansată de preşedintele PNL

“Eu nu ştiu de unde are Ludovic Orban aceste informaţii. Noi n-am discutat în partid despre un timing sau despre o sancţiune concretă. Am spus într-adevăr că, din punctul nostru de vedere, nimeni nu poate fi deasupra legii, chiar şi preşedintele României trebuie să respecte deciziile CCR şi Constituţia României”, a declarat Adrian Dobre, potrivit news.ro.

În opinia sa, “orice acţiune politică sau juridică ce l-ar determina pe preşedinte în cazul în care ar dori să nu respecte Constituţia ar fi binevenită, dar nu s-a dat nici un termen, nici un calendar sau nici o acţiune concretă”. “Aşadar, declaraţia domnului Ludovic Orban vă rog să o consideraţi a fi un pamflet”, a adăugat Adrian Dobre.

Două modele de administraţie:cinci diferențe între primarul Capitalei și primarul Clujului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că are informaţii “aproape certe” că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va declanşa săptămâna viitoare procedura de demitere din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis. El a spus că acest demers are ca obiectiv controlul asupra Parchetelor, controlul asupra serviciilor de informaţii, promulgarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale şi susţine că aceasta ne-ar putea duce la o criză fără precedent.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...