facebook
Monden

Premierul Viorica Dăncilă încurajează designerii români.

Deși a fost criticată pentru stilul său vestimentar se pare că Viorica Dăncilă poartă creații ale designerilor români, ceea ce este de apreciat.

La prima apariție publică, după ce șefii PSD au anunțat-o ca propunere pentru fotoliul de premier, Viorica Dăncilă a purtat un palton alb, cu motive naționale.

Paltonul este confecționat într-un atelier de croitorie din comună bistrițeană Salvă, iar creatorul acestuia se numește Virginia Linul. Haina purtată de politicianul PSD a fost realizată în ținută limitată, la sfârșitul anului trecut și costă 900 de lei. Primul palton din serie a fost purtat chiar de designer, care a apărut, anul trecut, la câteva evenimente cu acesta, potrivit kanald.ro.

Kelemen Hunor: “există genul de oameni care nu pot renunța…insistă la nesfârșit asupra lor până când reușesc”

Virginia Linul nu este deloc un nume necunoscut în industria de fashion din România. Are 47 de ani, este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București și este deținătoarea unui brand cu ținute inspirate din vechea ie românescă.  A avut clienți celebri, precum: Paula Herlo, Horia Brenciu, Elena Lasconi sau Nea Mărin. În 2013, ea a avut o comandă pentru 20 de concurente de la Miss România, a avut prezentări în zeci de țări ale lumii și a colaborat cu desingerul francez Philippe Guilet.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...