facebook

Despre noi

Cotidianul REPERIS reprezintă un proiect gândit cu meticulozitate și lansat pe piață pentru oamenii care nu acceptă manipularea.

Pentru că fiecare categorie a societății este importantă, pe pagina cotidianului REPERIS sunt invitați toți românii, indiferent de vârstă sau educație. Avem în spate o echipă profesionistă, formată din specialiști din domeniul MASSMEDIA și IT.

Cel mai important este că sunteți cititorul unui ziar TOTAL INDEPENDENT și IMPARȚIAL. REPERIS vă pune la dispoziție cele mai importante știri din domeniul social, politic, justiție, învăţământ, sănătate, cultură, economie, sport și glume gândite pentru destinderea dvs.

Uriașa majoritate a mass-mediei românești penalizează o anumită sferă de putere și adulează alta. Noi îi penalizăm pe toți întrucât considerăm că presa trebuie să se pună în slujba cetățenilor, nu a unor zone de putere.

Scopul REPERIS este acela de a construi o comunitate vigilentă și activă. Dacă ești curajos/curajoasă și vrei ca vocea ta să conteze, te invităm să fii parte a comunității.

Și tu îți poți face vocea auzită pe REPERIS. Anchete și sesizări ale cititorilor și-au găsit loc pe pagina noastră, pentru că suntem receptivi la vocea cetățenilor. Urmărindu-ne, ești a parte a echipei și, chiar mai mult, poți contribui cu propriile știri/anchete/cazuri, iar noi îți oferim un spațiu în care să îți poți face auzită vocea. Oricare dintre dvs. puteți face parte din echipa de colaboratori trimițând știri în secțiunea „Trimite știrea ta” sau prin emailul office.reperis@gmail.ro.

Prin trimiterea materialelor către redacția REPERIS îți exprimi acordul pentru publicarea lor, respectiv editarea, corectarea, reformularea acestora, cu păstrarea sensului. În rubrica HORRORSCOP găsiți glumele momentului.

PUBLICITATE: Dacă sunteți în căutarea unui spațiu în care să vă promovați afacerea, site-ul REPERIS vă stă la dispoziție pentru postarea bannerelor și advertorialelor.