facebook
Actualitate Mozaic Social

DNA aruncă BOMBA! Previziune sumbră pentru „penali”: condamnări la închisoare în lanț într-o singură lună

Iorga Moraru DNA ancheta

DNA aruncă bomba ca o previziune sumbră pentru „penali”. Doar în luna octombrie au fost condamnate la închisoare zeci de persoane. Printre condamnați se află „oameni grei” din instituții publice de la judecători până la primari sau director de penitenciar etc.

Liviu Pleşoianu iese la ATAC, o nouă țintă: „sunt extrem de agresive la nivel de …

În bilanțul procurorilor DNA pentru luna octombrie observăm condamnări în lanț. În total sunt condamnați 61 de persoane prin 26 de hotărâri judecătorești.

În dosarele instrumentate de procurorii DNA și-au primit condamnare oameni ajunși în funcții cheie.

PSD aruncă NUCLEARA! Ia în calcul SUSPENDAREA lui Iohannis și REVOCAREA Laurei Codruța Kovesi

În cursul lunii octombrie 2017, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A., au fost condamnați 61 inculpați prin 26 hotărâri judecătorești definitive, între persoanele condamnate definitiv figurează:
un judecător, un notar, un director adjunct penitenciar, un director APIA județ, un director general regie autonomă, un director adjunct agenție județeană pentru ocuparea forței de muncă, patru primari comună, un comisar gardă financiară, doi agenți de poliție frontieră, un lucrător vamal, etc.
Pedepsele dispuse de judecători față de cei 61 inculpați variază între 8 ani închisoare și 8 luni cu amânare.
Detalii se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro, secțiunea „Comunicate – hotărâri definitive de condamnare”.
Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.
În acest fel, D.N.A. răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare”, au transmis procurorii DNA.
Vestea momentului pentru EDUCAȚIE! Mai mulți bani pentru toți profesorii. Liderii …

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...