facebook
Actualitate Monden Mozaic Opinii Social

Exclusiv! Document OFICIAL! CJ Teleorman începe procedura de recuperarea prejudiciului din dosarul lui Dragnea

Este oficial! Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților urmează să primească o nouă lovitură. De data aceasta lovitura nu mai vine de la procurori, ci chiar de la instituția pe care a condus-o ani la rând, instituția de la care a ajuns șef în politica mare a Bucureștiului.

Candidat din partea PSD la prezidenţiale – anunţ de ultimă oră

La sfârșitul articolului vezi documentul transmis de CJ Teleorman.

Consiliul Județean Teleorman a informat în exclusivitate redacția REPERIS că în perioada următoare demarează procedurile pentru a se constitui parte civilă în procesul companiei Tel Drum, în care procurorii au estimat un prejudiciu de peste 20 de milioane de euro.

În procesul intens mediatizat, instituția Consiliului Județean Teleorman, de unde a ajuns Dragnea la cârma PSD, se va constitui parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.

Procurorul General al României – “Ancheta va da o lămurire…”

Situația prejudiciului decisă în viitoarele ședințe

În viitoarele ședințe Liviu Dragnea va afla valoarea prejudiciului ce i se va imputa în dosarul Tel DRUM, chiar de instituția pe care a condus-o mai mulți ani.

Astfel, în acest sens, reprezentanții CJ Teleorman au comunicat redacției REPERIS că pentru stabilirea prejudiciului și demararea procedurilor de recuperare a prejudiciului  „s-a făcut o informare a consilierilor județeni, urmând ca ceștia să decidă în următoarele ședințe.”, au transmis oficialii CJ Teleorman.

Mesaj pentru KOVESI de la ambasada SUA: „Continuaţi lupta anticorupţie! Nu vom permite instituțiilor să…

Totodată, oficialii CJ, au mai precizat că în următoarea perioadă CJ Teleorman va decide toate chestiunile legate de dosarul în care este implicat fostul președinte CJ, Liviu Dragnea.

„Până la momentul prezentei Consiliul Județean Teleorman nu s-a constituit parte civilă în cadrul dosarului penal, urmând însă să fie supusă dezbaterii în ședința Consiliului Județean această posibilitate, pecum și valoarea prejudiciului pe care-l solicită a fi recuperat”, au transmis reprezentanții CJ Teleorman.

 

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...