facebook
Actualitate

Elena Udrea: “Îmi pasă că justiția se face cu probe falsificate sau fără nicio probă”

Elena Udrea, o altă reacţie după dezvăluirile care cutremură DNA. “Toate aceste încălcări odioase ale legii de către magistrați sunt permise de cei care ar trebui să le oprească, CSM, Guvern, Parlament, Președinte”. 

“Avem tabloul complet al ceea ce înseamnă azi lupta împotriva corupției și funcționarea justiției. Nu doar că sunt alese ținte, dar dosarele acestora se și fabrică. Până acum am aflat cu toții de martori falși, puși să scrie la comandă sub amenințarea cu pușcăria, de înregistrări trucate, de documente falsificate, dar Kovesi și Sistemul din spatele ei urlau că nu sunt probe, deci nu sunt credibile acuzațiile. Acum avem probe cutremurătoare.

Puțin îmi pasă dacă au vrut sa îi șantajeze pe procurori cu înregistrarile acestea. Să se cerceteze și să răspundă dacă e așa. Îmi pasă că justiția se face cu probe falsificate sau fără nicio probă, că abuzurile procurorilor sunt girate de judecători corupți care sunt puși și ținuti în funcții de Securitate tocmai ca să execute ordine, că toate aceste încălcări odioase ale legii de către magistrați sunt permise de cei care ar trebui să le oprească, CSM, Guvern, Parlament, Președinte.
Am ajuns o țară în care abuzurile Sistemului făcute prin justiție sunt devoalate săptămânal. Lucruri de neconceput în orice țară cu democrație minimală, la noi sunt obișnuinte deja. Nici nu mai știm la ce să ne indignăm sau dacă să o mai facem”, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu: “Președintele țării … nu cred că poate să rămână indiferent la aceste dezvăluiri extrem de grave”

Elena Udrea s-a gândit să țină și o “lecție” de Cultură Civică.

“Frustrarea și răutatea ne fac să acceptăm abuzurile, atunci când nu ni se întamplă nouă. În această frustrare stă puterea Sistemului. Și în lipsa de experiență democratică, în obișnuința dictaturii și a încălcării oricăror drepturi cetățenești, dar mai ales, în lașitatea celor care conduc țara dar o negociază pentru interesele lor în loc să o apere”.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...