facebook
Monden

Elena Udrea: “Cine chiar ar fi vrut să se știe unde sunt zilele acestea, putea afla ușor…”

Elena Udrea revine cu un nou atac, de data aceasta la adresa celor care comentează plecarea sa din țară. “Am părăsit țara de nu știu câte ori până acum și o să o mai părăsesc oricând e nevoie”.

“Unii nu au avut somn și, după miezul nopții s-au apucat să împrăștie “pe surse” ca “Elena Udrea a părăsit țara”!!!!!!😳😳😳
Așa, și??? Și ce dacă am părăsit țara??? Ce vă agitați atât de tare de nu dormiți noaptea din cauza mea? Sau ați primit ordin pe unitate să vă ridicați din scutece și să vă lamentați pe net?
Am părăsit țara de nu știu câte ori până acum și o să o mai părăsesc oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanță, mă privește fix pe mine.
La fel cum și dacă aș merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aș plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Sorina Pintea:”Dacă salariile personalului medical vor ajunge … la nivelul altor state dezvoltate din UE, trebuie să oferim și servicii medicale la nivel european”

Limbajul folosit de Udrea a fost destul de dur: “Așa că pe loc repaus până la noile ordine!

P.S. Cine chiar ar fi vrut să se știe unde sunt zilele acestea, putea afla ușor, nu e niciun secret, ba chiar este o informație oficială”.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...