facebook
Actualitate Social

Document EXCLUSIV! Martorii lui Dragnea, din dosarul de abuz, conduc instituția prejudiciată de șeful PSD

Situație desprinsă parcă din absurdul ionescian raportat la Teleorman. Martori importanți din dosarul privind abuzul în serviciu, evident propuși de Dragnea, sunt la conducerea instituției prejudiciate prin „intervențiile” lui Dragnea, conform informațiilor transmise de procurori.

DNA a intrat în Guvern! Important om a lui Dragnea condamnat cu executare! PSD: “suntem …

Vezi mai jos documentul din care reiese alb pe negru că martorii lui Dragnea sunt la conducerea instituției prejudiciată de acesta prin angajări fictive.

Redacția REPERIS a intrat în posesia unui document bombă, chiar de la oamenii lui Dragnea din Teleorman. În document este scris negru pe alb că doi dintre martorii propuși de Dragnea pentru a fi audiați la termenul din 21 martie 2018 fac parte din conducerea instituției Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, prejudiciate de angajările fictive cercetate de procurori.

Așadar, doi dintre cei trei martori propuși de Dragnea sunt la butoanele instituției prejudiciate din cauza unor angajari fictive, fapte pentru care procurorii DNA au deschis dosar în care Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual.

Lovitură pentru DRAGNEA! DNA a extins urmărirea penală în Dosarul Tel Drum! Acuzații GRELE!

Deși au trecut ani buni de la ancheta demarată de procurori în anul 2012, la conducerea DGASPC sunt tot oameni importanți ai lui Dragnea, ba chiar personaje propuse ca martori.

Funcția bate legea

În documentul obținut în exlusivitate de redactorii REPERIS, de la Consiliul Județean Teleorman observăm că Silvia Oprescu și Liliana Magheru sunt martorii cheie propuși de Dragnea pentru a scăpa de acuzațiile procurorilor. Tot aceleași personaje sunt în Colegiul director al DGASPC, exact aceeași instituție pentru care procurorii l-au trimis în judecată pe Dragnea.

Al treilea martor cheie este Timotei Stuparu, care nu face parte din conducerea instituției la care Dragnea a angajat fictiv două femei pentru muncă de secretare și de fapt lucrau la sediul PSD. Culmea, al treilea martor, Timotei Stuparu, potrivit unor surse, este secretar în cadrul organizației din Teleorman.

Conform informațiilor transmise de reprezentanții Consiliului Județean Teleorman martorii cheie ai lui Dragnea, aflați la butoanele instituției prejudiciate de liderul PSD, dețin următoarele funcții: 

Silvia Oprescu – Președinte al Consiliului director al DGASPC (secretar al Județului).

Liliana Magheru – Director executiv al Direcției cordonare Instituții Subordonate Consiliului Județean Teleorman.

DNA a pregătit LOVITURĂ SUPREMĂ pentru Dragnea! Va fi ARESTAT…

Lecția învățată de la Dragnea, aplicată de Stuparu

Timotei Stuparu este la rândul său trimis în judecată pentru o faptă aproape trasă la indigo. Stuparu este trimis în judecată de către procurori pentru că a angajat la cabinetul său de senator un consilier fictiv pentru care încasa banii.

Este vorba de metoda asemănătoare pentru care Dragnea este trimis în judecată. Acesta a intervenit pentru mentinerea in functie si plata drepturilor salariale pentru doua angajate (de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, cu toate că știa ca acestea lucrau de fapt in cadrul organizatiei PSD.

Muncă pentru Partid plată de la DGASPC

Din informațile DNA reiese că Adriana Botorogeanu era incadrata din anul 2005 la DGASPC Teleorman in functia de inspector de specialitate in cadrul Serviciului administrativ, in conditiile in care ea figura si ca salariat in cadrul unei societati comerciale din Alexandria. De asemenea, Anisa Niculina Stoica era incadrata, din anul 2006, in functia de referent la Serviciul administrativ din DGASPC Teleorman.

În data de 21 martie, Liviu Dragnea va fi audiat alături de cei trei martori Liliana Magheru, Silvia Oprescu și Timotei Stuparu. La ultimul termen din același dosar Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicuşor şi Anisa Stoica și-au reunoscut vinovăția.

 

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...