facebook
Actualitate Social

Firma lui Liviu Dragnea, NENOROCITĂ! Tel Drum: “a pus societatea în … “

Firma de construcții Tel Drum a fost prezentată în presă ca fiind “patronată din umbră” de actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea, ipoteză negată repetat de acesta.

Rusia la putere! Președintele francez face o declarație uimitoare cu privire la Vladimir Putin: “va profita de acest lucru”

Firma Tel Drum, intrată în insolvență la începutul anului, va trebui să achite datorii de peste 70 milioane lei, în principal către bănci, Fisc, dar și către Primăria Craiova, conform tabelului preliminar de creanțe.

Pe lista băncilor creditoare figurează Intesa (2,69 milioane lei), Libra Internet Bank (1,3 milioane lei) și Unicredit (9,3 milioane lei), la care se adaugă plăți de achitat către ANAF (5,3 milioane lei), Primăria Craiova (10,8 milioane lei) și Compania Națională de Investiții (1,6 milioane lei), lista totală incluzând peste 120 de creditori, inclusiv acționari ai firmei.

Tel Drum și-a cerut insolvența într-un moment în care procurorii DNA au impus sechestru pe averile persoanelor implicate în Dosarul Tel Drum, ca și pe bunurile firmei, măsura vizându-l și pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

“Luarea măsurilor asiguratorii a pus societatea în imposibilitate de a-și onora obligațiile contractuale și plățile”, a arătat atunci pentru Profit.ro avocatul firmei.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...