facebook
Actualitate Social

“O șansă pentru cuplurile infertile”, un proiect marca Gabriela Firea

gabriela-firea

Infertilitatea este o problemă cu care se confruntă tot mai multe cupluri. De aceea, proiectul ,, O șansă pentru cuplurile infertile” a fost aprobat în ședința din 28 martie a Consiliului General al Municipiului București, la propunerea Primarului General, și se va derula până în decembrie 2019.

În doar două săptămâni, 350 de cupluri au intrat în programul Primăriei Capitalei care acorda sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro. 350 de cupluri infertile s-au înscris în programul derulat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, privind acordarea unui sprijin financiar de circa 3.000 euro, pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Din cele 350 de dosare depuse, aproape o treime au fost analizate și aprobate.
1.000 de cupluri din București – care au indicație medicală pentru FIV, iar vârsta partenerei este între 24 și 45 de ani – se pot califica pentru acest ajutor financiar. Condițiile pentru a beneficia de acest sprijin sunt incluse în regulamentul postat pe site-ul ASSMB, la secțiunea Proiect FIV sau direct pe www.fiv.assmb.ro.
Banii se acordă sub formă de vouchere, în două etape: 4.600 de lei pentru medicamente și 9.200 de lei pentru procedurile medicale.

Guvernul Viorica Dăncilă, sub lupă: Minus la încasări, minus la soldul bugetar

Proiectul se va desfășura în parteneriat cu 172 farmacii și 8 cliniciProiectul “O șansă pentru cuplurile infertile” se va derula în farmaciile și în unitățile sanitare specializate în FIV, care, conform regulamentului, au îndeplinit criteriile de eligibilitate. Lista acestora este afișată pe site-ul www.assmb.ro.
172 de farmacii și 8 clinici au întrunit criteriile de eligibilitate si au fost admise în proiect.

Tudor Chirilă, mesaj de avertizare din vacanță: “Mergem înainte oricum ar fi”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...