facebook
Actualitate Social

Gafele Vioricăi Vasilica Dăncilă se spală în partid! Ce spune Liviu Dragnea despre ultima gafa a premierului

Viorica Vasilica Dăncilă, femeia minune a Guvernului României, nu întârzie nici când să mai spună câte o boacănă. Analfabetismul funcțional o reprezintă, faptul că nu știe să citească este o dovadă, dar asta este egal cu 0 atunci când ești bun în ceea ce faci, nu ne dăm seama exact daca dumneaei este bună pentru funcția Prim Ministru, dar a trecut prea puțin timp de când a preluat mandatul. Mai avem de așteptat!

Klaus Iohannis, mesaj emoționant în urma atentatului din Afganistan

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat (PSD), îi “scuză” una dim gafele din ultima perioadă. Haideți să vede ce spune acesta despre Doamna 20-20.

Acesta îi ia apărarea Vioricăi Dăncilă în problema gafei care a făcut “carieră” online: Euro 20-20 în loc de Euro 2020.

După ce s-a declarat nemulţumit de faptul că sistemul de plată pentru taxa de pod de la Feteşti nu funcţiona, Dragnea a fost întrebat de un internaut: “Păi n-ai sunat-o pe 20-20 s-o întrebi?”

Liviu Dragnea a răspuns: “I-am contactat pe cei responsabili și mi-au confirmat că e o problemă la unul din operatorii de telefonie mobilă. Cât despre 20-20, aș vrea să vă explic ceva: la Bruxelles, când se discută despre 2020, în general se folosește expresia “twenty-twenty”. Doamna Prim-ministru, obișnuită cu această expresie, în engleză, a folosit-o și în românește. Este un automatism, nu o “mare greșeală”.”

“Și Răzvan Burleanu a folosit expresia “Euro 20-20”. Si el a fost taxat, tot pe nedrept”, a mai scris liderul PSD.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...