facebook
Actualitate Social

Important SENATOR îi face praf pe cei din PSD: “pesediştii lui Daddy”

Dragnea atacat în partid! A rămas fără sprijinul fondatorului PSD, Ion Iliescu

Fostul președinte al României îi face praf pe cei din Partidul Social Democrat (PSD). Traian Băsescu analizează întâlnirea lui Klaus Iohannis cu doamna Premier Viorica Dăncilă și cu ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Întâlnire în TREI la Cotroceni. Întrevederea are ca scop găsirea unor soluţii

“Vă pot spune că, din punct de vedere constituţional, preşedintele a procedat absolut corect. Are dreptul să cheme Guvernul la consultări sau are dreptul să se ducă în şedinţa de Guvern. A preferat varianta chemării Guvernului la consultări pe o chestiune punctuală.

Cred că a procedat foarte bine, a procedat constituţional în orice caz, având în vedere că, în nepriceperea lor, pesediştii lui Daddy, cu viziunea lui Daddy, au reuşit să bulverseze şi sistemul fiscal din România, şi sistemul de salarizare din România şi se pregătesc să facă pulbere şi sistemul de pensii.

În condiţiile în care de mai bine de trei luni tot cârpesc la sistemul de salarizare nu am niciun fel de încredere că vor reuşi să priceapă ce au de făcut în ceea ce priveşte reaşezarea sistemului de pensii”, a susţinut Băsescu, după şedinţa Biroului Executiv Naţional al PMP, conform AGERPRES.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...