facebook
Actualitate International

Încăierare politică fără precedent! Acuze grave în taberele opoziției: „om cu vederi de stânga”

Încăierare politică fără precedent și acuze grave între taberele opoziției parlamentare. Miza acuzelor este situația internațională a României.

ACUZAŢII dure la adresa DNA! Liviu Dragnea CRITICĂ dur instituţia…

Parlamentarul PNL, Daniel Gheorghe a lansat un atac dur la adresa președintelui USR despre care spune că este „un om cu profunde vederi de stângă radicală”.

Miza discuției și a contrelor politice o reprezintă viziunea și poziția Poloniei în contextul internațional.

„Președintelui de la USR, un om cu profunde vederi de stângă radicală postmoderna pe care i le înțeleg, i se pare că Polonia ar fi un exemplu “de rău” pt România și că ar fi grav să ajungem ca ei. Din contră, Polonia este un exemplu pentru oricine din Europa sub aspectul moralității clasei politice, sub ceea ce presupune păstrarea valorilor creștine și apărarea familiei, dar și în sensul unui patriotism curat care oferă respect armatei și dispreț ideologiilor totalitare de tip comunist ori fascist. Polonia deranjează pentru verticalitatea sa in păstrarea valorilor identitare ale civilizației clasice europene în calea tăvălugului revoluției deconstructiviste anti-libertare și anti-crestine. România este datoare să meargă pe linia unei politici demne si profund naționale, la fel cum fac polonezii la nordul nostru, alături de care, în istorie, ne-am opus celor 3 imperii ale răului : otoman, sovietic și nazist! Polonia și România au un rol esențial de jucat, aici pe flancul estic al NATO, aici în calea tuturor barbariilor ideologice, pe o axa geopolitică unde libertatea, ideea creștină și moștenirea unei Europe multimilenare căreia nu îi era rușine de ea însăși formează singura armatura de valori care ne pot garanta viitorul!”, a transmis Daniel Gheorghe.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...