facebook
Actualitate Social

Incredibil! Incendiu devastator într-o zona foarte importantă a României: “probleme deosebite”

Un incendiu devastator a cuprins o zona importantă a României. Un elicoper din Iași a fost chemat pentru a ajuta la stingerea acelui foc care pune in pericol viata animalelor, dar nu numai.

Ludovic Orban, atac furios la adresa ministrului Sănătății:a făcut sistemul “praf”
“Având în vedere terenul abrupt, nu se poate interveni de la sol. Am solicitat intervenţia unui elicopter. (…) Aşteptăm să ajungă elicopterul de la Iaşi, între timp, căutăm soluţii pentru a realiza şi un releu cu motopompe”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, căpitanul Mădălina Epure.

Conform aceleiaşi surse, incendiul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi, la faţa locului fiind trimise mai multe autospeciale şi zeci de pompieri, cărora li s-au alăturat şi jandarmi. După izbucnirea incendiului, 50 de turişti care se aflau pe scările de acces către cetate, precum şi alţi 10 de la baza muntelui au fost evacuaţi.

Ieșire fără precedent! Mihai Chirica, primarul Iașului taie și spânzură în scandalul universităților

Un incendiu de vegetaţie s-a produs duminică pe Transfăgărăşan, în comuna Arefu, judeţul Argeş, în zona cetăţii Poenari, circulaţia rutieră fiind întreruptă scurte intervale de timp pentru înlăturarea pietrelor căzute pe carosabil, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7C Transfăgărăşan, la kilometrul 57, s-a produs un incendiu de vegetaţie în comuna Arefu, judeţul Argeş, în zona Cetăţii Poenari. Având în vedere că din cauza acestuia mai multe pietre au căzut pe suprafaţa carosabilă, circulaţia rutieră este oprită la scurte intervale de timp, în vederea înlăturării obstacolelor şi eliberării drumului. Traficul este supravegheat şi fluidizat prin dirijare, alternativ, de către poliţiştii rutieri, fără a fi înregistrate probleme deosebite”, se arată în informarea citată.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...