facebook
Actualitate International

INCREDIBIL! Liviu Dragnea a ajung într-un ZIAR de peste ocean: “Am discutat despre acest subiect …”

Liviu Dragnea a ajuns peste ocean. Nu a fost în vizită  la Donald Trump, ci a aparut într-un ziar american. Acum Liviu Dragnea este cunoscut de toată lumea ca fiind un om care face numai belele.

Artistul Tudor Chirilă îl “desființează” pe Dragnea: această întruchipare a onestității

Jurnaliștii de la New York Times scriu că ”liderul partidului de guvernare Social Democrații și președintele al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se află sub investigație în Brazilia sub suspiciune de spălare de bani, a precizat un procuror din Brazilia, vineri”. Aceștia mai scriu că informația a fost publicată de Rise Project din România, dar și replica lui Liviu Dragnea, care spunea că aceasta este o supă reîncălzită.

Articolul din The New York Times aminteşte şi faptul că Transparency International a plasat România între cele mai corupte ţări ale Uniunii Europene. De la începutul anului 2017, actuala coaliţiei de guvernământ PSD ALDE a început o acţiune concertată de ciuntire a legislaţiei anticorupţie ce a dus la izbucnirea celor mai ample proteste de stradă de la revoluţia din decembrie 1989, mai notează publicaţia.

Articolul integral din New York Times:

The leader of Romania’s ruling Social Democrats and speaker of its lower house of parliament, Liviu Dragnea, is under investigation in Brazil on suspicion of money laundering, a Brazilian prosecutor was quoted on Friday as saying.

An online investigative reporting platform, Rise Project, quoted Brazilian federal prosecutor Carlos Wagner Barbosa Guimaraes as saying Brazilian authorities were investigating whether Dragnea and others had used ill-gotten funds to buy beach properties in the country through third parties.

Asked about the report, Dragnea, who keeps a tight grip on his party and is seen as effectively in charge of Romania’s government, said it was false.

“We talked about this topic in 2017. They (Rise Project) have reheated the soup, but I am not eating it,” said Dragnea, who is barred from becoming Romania’s prime minister by a suspended jail sentence imposed on him in a vote rigging case.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...