facebook
Actualitate Mozaic

Iohannis dă o lovitură năucitoare în fieful din Teleorman! Procuror „penal” „scos la pensie”

Președintele Klaus Iohannis, a dat o lovitură de imagine prin semnarea decretului de „scoatere” la pensie a procurorului Gheorghe Vasilescu, de la Tribunalul din Teleorman. 

Vezi și: Kovesi apărată de la Bruxelles. Detaliul care ASCUTE lupta dintre PSD și DNA

Conform unor informații numele procurorului din Teleorman a fost vehiculat în niște dosare cu iz penal. De asemenea, de pe siturile de profil informațiilor juridice pot fi desprinse legăturile „ciudate” ale procurorului ieșit recent la pensie.

loading…

Astfel, în 2006 situl 9am.ro scria despre „gravele nereguli comise de catre mai multi judecatori si procurori”, printre cei nominalizati, in sesizari penale sau disciplinare, numarandu-se Maria Nitulescu, Emilia Enescu, Bondarici Maria etc, procurorul Vasilescu Gheorghe”.

Tot astăzi Iohannis a semnat decret și a „eliberat” din funcție pe procurorul Cristian Hristescu, de la Tribunalul Ialomișa, pentru o condamnare definitivă.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 24 octombrie a.c., următoarele decrete:

  • Decret privind acreditarea domnului Vasilică Constantinescu, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Populară Chineză, și în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Mongolia, cu reședința la Beijing;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița a domnului Cristian Hristescu – ca urmare a condamnării definitive pentru săvârșirea unei infracțiuni;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a domnului Gheorghe Vasilescu – pensionare pentru limită de vârstă”, au transmis reprezentanții Administrației Prezidențiale.

Vezi și: PSD a sunat alarma de URGENȚĂ! Jocul lui Iohannis le dă DILEME și fac previziuni

1 Comments

    • Kis Zoltan 5:50 AM

      Ar trebui la fel sa dispara bubosul Toader si slugoiul communist Dorneanu.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...