facebook
Actualitate

Klaus Iohannis va susține o CONFERINȚĂ DE PRESA în această seară, la ora …

Președintele României, Klaus Iohannis va suține o conferință de presă în această seară la Palatul Cotroceni.

Tudorel a ANUNȚAT cum va proceda în scandalul DNA! Va prezenta în Parlament …

Klaus Iohannis s-a întors în țară după o vacanță bine meritată, dar s-a întors pentru a remedia scandalul ce se afla în spatiul public.

În ultimul timp, au aparul diverse înregistrări în presă care ar arăta ca Direcția Națională Anticorupție nu își face treaba. Pe lângă aceste informatii, care par a fi farse din spusele șefei DNA-ului, în acele probe ar fi vorba și despre falsificarea probelor din anumite dosare. fapt ce a fost infirmat în totalitate de Laura Codruța Koveși.

Kovesi a ieșit la atac! DNA mută DECISIV! Mișcare importantă în unul din cele mai grele dosare din Sănătate

“Procurorii din DNA nu falsifica probe, ei respecta legea. Modul de lucru al procurorilor este supus controlului judecatoresc. Judecatorii aplica legea.” a spus Laura Kodruța Kovesi.

Tudorel Toader, aflat în Japonia pentru o conferință finanțată din banii Băncii Mondiale cu privire la justiția din Rpmânia dar și la spațiile destinate justiției, a fost solicitat de urgență de premierul Viorica Dăncilă sa vină sa liniștească apele în domeniul acestuia.

Klaus Iohannis va sustine o declarație de presă în această seara la Palatul Cotroceni, la ora 20:15 în care va concluziona anumite detalii care atentează la liniștea statului de drept!

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...