facebook
Actualitate

Augustin Lazar lansează un nou atac la adresa legilor Justiției

Augustin Lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazar, a atacat din nou propunerile de modificare a legilor Justiției venite din partea Camerei Deputaților, afirmând despre acestea că urmăresc “o eludare a votului pe care l-a dat Consiliul Superior al Magistraturii, corpul magistraților și societatea civilă“.

În plin moment fierbinte legat de adoptarea măsurilor fiscale, Liviu Dragnea a dispărut

Avem o propunere de aviz care este deja cunoscută de ieri. Avem de-a face cu aceleași propuneri de lege ferenda care doresc să realizeze o eludare a votului pe care l-a dat CSM, corpul magistraților și societatea civilă. Cu aceleași propuneri de lege ferenda vine inițiatorul din Camera Deputaților, făcând ușoare modificări, pentru a se asigura într-o procedură de urgență că poate pune sub control justiția și poate politiza sistemul judiciar. Din păcate, aceasta este concluzia la care ajungem, fiindcă altfel nu se poate explica de ce ar trebui să recurgem la o procedură de urgență când avem nevoie de studii de impact pentru a vedea ce va rezulta dintr-un astfel de pachet legislativ. Sau poate nu am învățat nimic din legea privind eliberarea unor condamnați, din care s-a văzut, dacă nu am făcut studii de impact, care a fost rezultatul surprinzător. Vocea rațiunii trebuie să triumfe întotdeauna“, a afirmat Augustin Lazăr.

loading…

IOHANNIS atacă fieful lui DRAGNEA din Teleorman! Decizie cu impact MAXIM și consecințe neașteptate

Filmul este vechi deja! Aceste acuzații, deși sunt grave, sunt strict pentru opinia publică. O parte din presă va aclama ce a spus Lazăr, cu titluri țipătoare cum ar fi “Lovitură NIMICITOARE”, “Atac CUMPLIT”, așa cum mai facem și noi din când în când la REPERIS, pentru că sunt singurele titluri care atrag cititori din păcate. Cealaltă parte din presă îl va blama pe Lazăr, desigur!

Situație tensionată la Antena3. Replici tăioase și acuze grave

Cititorii la rândul lor, unii îl vor aplauda fericiți că Lazar e sfânt și Tudorel e demon, iar alții îl vor critica, fiind convinși că Tudorel e sfânt și Lazăr e demon.

Noi ca oameni neutri și cu capul pe umeri, ne inflamăm ceva mai greu. Nu vedem nici sfinți, nici demoni, ci oameni cu păreri diferite, sau care servesc interese diferite, grupuri de putere.  Considerăm că mai bine e să dezbatem și să înțelegem, apoi să acuzăm sau să aplaudăm, dacă e cazul. Altfel, devenim unelte în mâna propagandei de un fel sau altul.

Are dreptate Lazăr? Nu suntem specialiști, dar parțial, cel puțin, probabil că da.

Exagerează Lazăr? Parțial, cel puțin, probabil că da.

Ce se întâmplă dacă suntem echilibrați? Păi ori suntem propagandă kgb-istă psd-istă, ori kovesită-sorosistă! Depinde de cititor!

Sindicalistii iau măsuri ferme, nemulțumiți de măsurile fiscale aprobate de Guvern

3 Comments

  • GIM 4:57 PM

   E grav pentru Romania, daca si dupa 27 de ani de la dictatura comunista, tara este condusa tot de catre fostul PCR (PSD), avand reprezentanti model in istoria politica, fiindca;
   1, conduc cele doua camere ale Parlamentului.
   desi au fost repetenti in scoala
   si
   2, au dosare penale, fiind in vizorul DNA.

   http://ramonavoiculescu.ro/?p=737

   • Virgil 10:04 AM

    Voi tot nu v-ati saturat de dictatura , vreti dictatura lui Lazar Codruta , Presedintelui , si sa stea securitatea geana pe cetateni

  • Nelu Lung 9:58 AM

   Catre autorul acestui articol
   In titlu scrii: “Augustin Lazar lansează un nou atac la adresa legilor Justiției”
   In articol scrii: “Augustin Lazar, a atacat din nou propunerile de modificare a legilor Justitiei”
   Un sfat: lasa-te de meserie, daca nu stii sa faci diferenta intre atacul asupra legilor si atacul asupra propunerilor. Cand a atacat Procurorul General al Romaniei, o lege ?
   Poate ca ai scris acest articol de la Rahova si prin asta speri sa obtii o reducere a pedepsei…

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...