facebook
Monden Social

Posibile motive datorită cărora relaţia lor funcţionează, în ciuda diferenţei de vârstă

Liviu Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă (30 de ani) nu reprezintă un obstacol pentru ei. 

Se spune că dragostea nu ţine cont de vârstă, lucru care se dovedeşte a fi cât se poate de adevărat, dacă ne uităm cu atenţie în jurul nostru. Există mai multe motive pentru care bărbaţii sunt atraşi de femeile mai tinere, în vreme ce femeile preferă parteneri mai în vârstă decât ele.

Liviu Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei.

1. Stabilitate. Femeile caută stabilitate în fiecare relaţie. Bărbaţii mai în vârstă sunt mult mai echilibraţi şi pot oferi stabilitate femeilor agitate.

2. Răsfăţ. Bărbaţii maturi îşi răsfaţă partenerele cu mai multă atenţie şi grijă. Asta le impresionează pe femei.

3. Inteligenţă. Bărbaţii mai în vârstă sunt mai maturi şi mai inteligenţi şi, astfel, se potrivesc cu intelectul femeilor.

4. Încredere. Aceşti bărbaţi au fost în diferite locuri, au făcut diferite lucruri. Ei se simt acum confortabil în pielea lor.

5. Comunicare. Femeile iubesc să vorbească şi să fie ascultate. Bărbaţii mai în vârstă sunt comunicatori mai buni şi au mai multă experienţă şi cunoştinţe. Nu poate există o comunicare mai bună decât între o femeie tânăra şi partenerul ei mai în vârstă.

NEWS! Liviu Dragnea, un discurs CEAUȘIST! Totul se întâmplă după cum spune Daddy

6. Siguranţă. Cu cât mai în vârstă este un bărbat, cu atât mai sigur este pe el. Această securitate vine din siguranţă profesională şi financiară.

7. Înţelegere. Din moment ce bărbaţii maturi au trecut prin relaţii, ei au mai multă înţelegere faţă de nevoile partenerei.

8. Intimitate sexuală. Bărbaţii mai în vârstă sunt mai sensibili la nevoile sexuale ale partenerei. Acesta este motivul pentru care femeile sunt atrase sexual de bărbaţii mai în varstă.

Sfaturi pentru PSD: “partidul ar trebui să definească o nouă abordare în relația cu intelectualii”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...