facebook
Actualitate Social

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, gest neașteptat

Deputatul Liviu Pleșoianu a ales să facă o donație către două organizații umanitare, urmând ca suma donată să vină în ajutorul copiilor bolnavi și fără posibilități materiale.

Un exercițiu de umanitate, dincolo de tot ce ne desparte…
Azi am donat 10.000 de lei pentru copiii bolnavi din România. 5.000 de lei au mers către organizația Umanitară condusă de un om cu care rezonez din toate punctele de vedere, iar ceilalți 5.000 de lei au mers către organizația Umanitară a unui om cu care nu rezonez deloc și de care mă desparte aproape totul. Ambele organizații ajută copii bolnavi și copii săraci. În ambele organizații lucrează oameni inimoși care fac foarte mult bine. Cu ambele organizații colaborează persoane care au un suflet atât de mare încât își dedică viața tratării trupești și sufletești a copiilor foarte bolnavi. Ambele organizații au ajutat și ajută copii bolnavi de cancer dându-le o șansă de însănătoșire și readucându-le pe chip zâmbetul răpit de crunta boală“.

Se decide cine va fi desemnat cel mai stilat bărbat în 2018

Pleșoianu a ales să facă cunoscut gestul său

“În primul rând, pentru că am convingerea că de maladia urii generalizate nu ne mai poate salva decât întoarcerea la valorile esențiale ale umanității. În acest context, deși vă mărturisesc că nu mi-a fost deloc ușor, sunt încântat că am reușit să separ planurile: planul antipatiei profunde și planul umanitar.

În al doilea rând, pentru că mi se pare cinic și derizoriu să vorbim despre Centenar câtă vreme, EXACT în minutele în care vorbim și ne place să ne auzim, zeci de mii de copii din această țară suferă de foame sau de boală. Pentru mine, singurul SENS corect pe care i-l putem da Centenarului în zodia învrăjbirii noastre este acela al efortului comun îndreptat spre ajutarea semenilor noștri. Asta, DA, chiar ar fi o campanie care să merite răspândire peste tot, una despre care chiar ar fi bine să vorbim cu toții: „Campania Centenarului: un SMS de 2 EURO pentru copiii bolnavi! 10 lei îi pot vindeca pe ei!”…
Am donat 5.000 de lei în contul Fundației umanitare „Mereu Aproape” și 5.000 de lei în contul Fundației umanitare „MagiCamp”, a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Totodată deputatul și-a îndemnat urmăritorii să doneze catre orice fundație umanitară.

S-a aflat salariul președintelui României! Klaus Iohannis câștigă suma de …

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...