facebook
Actualitate

Liviu Pleșoianu, revoltat în urma Congresului PSD: “aplaud doar la sfârșit și doar dacă mi-a plăcut piesa… “

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a declarat, luni, că îl susţine pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în contextul în care la Congresul partidului a fost singurul care nu s-a ridicat de pe scaun și nu a aplaudat.

“Ieri, la Parlament, jurnaliștii m-au întrebat de ce nu m-am ridicat în picioare și nu am aplaudat frenetic. Răspuns: eu și când merg la teatru aplaud doar la sfârșit și doar dacă mi-a plăcut piesa… Deocamdată, ne aflăm abia la începutul primului Act…” a scris deputatul PSD pe pagina sa de Facebook.

Pentru Pleșoianu obiectivul cel mai important este ca PSD să ducă până la capăt „acel război la nivel declarativ cu noua Securitate”.

Mesajul lui Tudorel pentru Iohannis în legătură cu scandalul DNA: “Sunt pregătit.”

„Eu cred că toţi cei care sunt depozitari de informaţii într-un sens sau altul că ar trebui să înceteze să fie depozitari de informaţii şi să spună public tot ce au de spus, indiferent de cine este vorba. Da, este un mesaj pentru absolut toţi, inclusiv pentru foşti lideri de partid, cum este Victor Ponta”, a spus Pleşoianu, întrebat dacă acesta este un mesaj pentru Liviu Dragnea.

 

Problema lipsei de imunoglobulină a fost rezolvată

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...