facebook
Actualitate International

Mesaj INFIORĂTOR din partea lui Donald Trump! Președintele Statelor Unite: “Ar putea avea loc foarte …”

Scandalul dintre Statele Unite ale Americii și Rusia nu are sorți de izbândă. Se pare că situația se încinge pe zi ce trece, ceea ce nu este bine nici pentru Rusia, și nici pentru SUA! Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii a postat un alt mesaj înfiorător pe rețeaua de socializare Twitter. 

Veste BUNĂ pentru PENSIONARI! Viorica Dăncilă: “Nicio persoană nu va avea pensia diminuată”

”Nu am spus niciodată când ar putea avea loc un atac asupra Siriei. Ar putea avea loc foarte curând sau deloc foarte curând! În orice caz, Statele Unite, în timpul Administraţiei mele, a făcut o treabă formidabilă în a scăpa regiunea de ISIS. De ce nu auzim ‘Îţi mulţumim, America?”’, a scris Trump pe Twitter, conform AGERPRES.

Miercuri, Trump răspunsese Rusiei pe Twitter, după mesajul unei oficialităţi ruse că orice rachetă ar fi lansată către Siria va fi doborâtă, preşedintele american transmiţând Moscovei să se pregătească pentru rachetele ”frumoase, noi şi ‘smart”’ care vor veni.

‘Rusia a promis că va doborî una câte una toate rachetele trase către Siria. Pregăteşte-te Rusia, pentru că ele vor veni, frumoase, noi şi inteligente (”smart”). Nu ar fi trebuit să fii prietenă cu un animal care ucide cu gaze (”Gas Killing Animal”), care-şi ucide propriul popor şi îi face plăcere”, a scris miercuri Trump pe Twitter.

După ce peste 40 de persoane au fost ucise sâmbătă într-un presupus atac chimic la Douma, ultimul bastion al insurgenţilor lângă capitala siriană Damasc, Donald Trump a condamnat luni atacul “atroce” comis asupra unor “civili nevinovaţi” şi a spus că va lua o decizie cu privire la paşii de urmat în următoarele 24-48 de ore.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...