facebook
Actualitate Social

Mesaj sfâșietor: Speranțe distruse, copii implicați fără voia lor în politică

Antrenoarea copilului care s-a dat de-a dura în fața premierului Viorica Vasilica Dăncilă a luat cuvântul spunând că nu este corect ceea ce se întâmplă în presă în momentul de față. Aceasta a mai spus că nu este de acord să introducem copii în politică fără voia lor, ceea ce este și corect. Însă dânsa este dovada vie că acest lucru s-a petrecut.

Sărbătoare în Marea Britanie! Hip, hip, ura! Mare sărbătoare: “Ducesa de Cambridge a …”

“Simfonia Lalelelor la care participăm cu mult drag şi mândrie argeşeană. Un eveniment marcant pentru toată suflarea piteşteană la care copiii merg cu entuziazm (sic) şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor.

Dragii mei, aceste fetiţe sunt mândria tuturor argeşenilor, fetiţe care au scos din anonimat o disciplină sportivă mult apreciată de oameni, mult apreciată de părinţii care doresc să-şi vadă copiii defilând în faţa a mii de oameni. Nu politizaţi copiii, mai bine susţineţi-i, au nevoie de moralitate şi integritate în societate.

Merg la concursuri şi obţin locuri fruntaşe, munca de ce nu o discută nimeni, rezultatele de ce nu sunt mediatizate? NU SABOTAŢI COPIII, lăsaţi viitorul nostru să aibă spaţiu de desfăşurare”, scrie profesoara, pe pagina personală de Facebook.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...