facebook
Actualitate Social

Mesajul lui Tudorel pentru Iohannis în legătură cu scandalul DNA: “Sunt pregătit.”

Tudorel Toader nu va sesiza CCR

În ultima vreme Justiția din România a fost zguduită. După ce Tudorel Toader a spus că începe procedura de revocare a șefei DNA din funcția de conducere pe care o deține, și după ce Consiliul Superior al Magistraturii a dat verdict negativ actiunii ministrului justiției, toți ochii sunt ațintiți spre Președintele României. Decizia finală este în pixul lui Klaus Iohannis. 

Problema lipsei de imunoglobulină a fost rezolvată

În ultima vreme s-a vehiculat în presă ca PSD, prin Liviu Dragnea, ori ALDE prin Călin Popescu Tăriceanu vor sesiza Curtea Constituțională a României (CCR) cu privire la Klaus Iohannis  dacă acesta nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi din funcția de Procuror Șef DNA, însă vedem că liderii Coaliției de guvernare nu vociferează cu nimic înspre această directie.

Prognoză guvernamentală: Primăvara, anotimpul renașterii pentru PSD

Însă, cel care se ține tare este Tudorel Toader, Ministrul Justiției, cel care a inițiat procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi din funcția de Procuror Șef al Direcției Naționale Anticorupție. Acesta declara ca este în stare să sesizeze CCR, însă așteaptă răspunsul lui Iohannis.

 “Sunt pregătit. Aveaţi dubii dacă ştiu să fac o sesizare la CCR? Aşteptăm motivarea secţiei de procurori. Să aşteptăm hotărârea preşedintelui, apoi decidem”, a tunat Tudorel Toader.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...