facebook
Actualitate

Liviu Pleșoianu cere o reacție oficială din partea ministrului Justiției

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu i-a  trimis chiar acum o sesizare oficială ministrul Justiției, Tudorel Toader, privind colaborarea cu Oana Schmidt-Hăineală,vicepreședinte CSM .
“Domnule ministru al Justiției,
Nu voi intra într-o discuție pe fond pe marginea protocolului SRI – CSM. Tema a fost dezbătută deja foarte mult în spațiul public și la semnalarea gravelor încălcări ale legii (inclusiv ale Legii Fundamentale) a contribuit în repetate rânduri și subsemnatul. Mă voi mărgini, în cadrul acestei sesizări, să vă întreb dacă intenționați să colaborați (sau să cooperați) în continuare cu distinsa doamnă Oana Schmidt-Hăineală, cea care, așa cum a relatat presa, ocupă funcția de șefă a Corpului de Control din cadrul Ministerului Justiției. Este o chestiune de maxim interes public – ministrul Justiției consideră firesc să aibă în echipă, pe o funcție foarte importantă, o persoană care, din postura de vicepreședinte al CSM, a semnat protocolul SRI – CSM?

PSD Iași, replică dură pentru Mihai Chirica: “nimeni din PSD Iași nu a fost constrâns …nici chiar domnul primar “
Mulțumesc și nu vă ascund că mă aștept la un răspuns foarte rapid. Sunt deja zile bune de când a devenit public conținutul protocolului SRI – CSM și o reacție promptă a ministrului Justiției în ceea ce privește acest protocol și colaborarea/cooperarea cu una dintre persoanele semnatare ale acestuia este absolut necesară.
Liviu Pleșoianu,
Deputat PSD”

Președintelui Klaus Iohannis, argumente incontestabile împotriva referendumului privind familia tradițională

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...