facebook
Actualitate Social

Ministrul Sănătății, noi runde de discuții cu sindicatele din sistemul sanitar

Negocierile cu sindicatele din sistemul sanitar continuă. În această după-amiază, la Ministerul Sănătății, au avut loc noi runde de discuții cu Federațiile Sanitas și Solidaritatea Sanitară.

Au fost discutii constructive în care am identificat câteva soluții punctuale. Vom continua discuțiile cu membrii sindicatelor. Încercăm să găsim rezolvări la solicitările acestora, dar respectând legea în vigoare. Mâine vom organiza și o dezbatere publică pe tema Regulamentului de sporuri. Vom face noi analize, vom reașeza Regulamentul de sporuri pe categorii de personal pentru că ne interesează soarta personalului medical și a angajaților din sistem” a spus ministrul Sorina Pintea după întâlnire.

OFICIAL! Statul paralel ACȚIONEAZĂ din nou: “Mesajul statului paralel”

 Ministrul Sănătății a declarat că, în prezent există o lege în vigoare care trebuie respectată, iar Regulamentul de sporuri prevede încadrarea în plafonul de 30% pentru spitale. De asemenea, Sorina Pintea a reamintit posibilitatea spitalelor de a acorda sporuri mai mari din veniturile proprii pe care le pot realiza în urma unui management performant.

Preşedintele Comisiei pentru cultură va cere demisia ministrului George Ivaşcu

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...