facebook
Actualitate International Social

Ministrul Ungar de Externe dă de pământ cu un omolog de-al său dintr-un alt stat

Péter Szijjártó, şeful diplomaţiei de la Budapesta îl umileşte pe omologul său luxemburghez, spunând că “este omul lui Soros”:  Ministrul Ungar de Externe spune despre Jean Asselborn că “un idiot”, lucru care este foarte grav, doar prin simplitatea cuvântului.

Călin Popescu Tăriceanu, primele declaraţii după audierea în Comisia de control al SRI din Parlament

Comentariul ministrului ungar de externe a venit ca reacție la o declarație pe care omologul luxemburghez o făcuse luni pentru ediția online a publicației germane “Der Tagesspiegel” în legătură cu pachetul legislativ “Stop Soros”, aflat în dezbaterea Parlamentului de la Budapesta. UE trebuie să ia poziție și să-și exprime indignarea, a spus Asselborn, care, în plus, a cerut activarea Articolului 7 din Tratatul UE (ce prevede suspendarea dreptului de vot).

România, PLATOU de filmări: “dar Romania are avantajul că are … “

“Ministrul Jean Asselborn urăște Ungaria, este un politician susținător fanatic al imigrației, care vrea ca Europa, prin urmare și Ungaria, să fie inundată de imigranți, a declarat Péter Szijjártó pentru agenția MTI. Joacă după cum îi cântă George Soros și amândoi sunt niște liberali extremiști care au poziții inacceptabile”, a subliniat Szijjártó.

“Guvernul Orban apără securitatea Ungariei, dar ministrul luxemburghez de externe ar vrea să demoleze zidul de securitate de la graniță, împreună cu George Soros și tovarășii lor de principii din Ungaria, și să inunde țara cu imigranți”, a subliniat Szijjártó, potrivit știrii MTI postate în varianta de limbă engleză a site-ului Guvernului ungar.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...