facebook
Actualitate Mozaic

Minunea din Vaslui! Bărbat viu declarat mort de judecător pentru că…

Trăim în România iar asta ne ocupă tot timpul. Putem spune că statul ne vrea morți deși suntem vii. Dovadă este un cetățean al Județului Vaslui, care a trăit vreme de cățiva ani în Turcia, iar soția acestuia l-a declarat mort. Acesta a contestat la Judecătorie declararea decesului, însă răspunsul judecătorilor este de-a rasu-plânsu.

Un cunoscut jurnalist îi DISTRUGE interviul lui Ion Cristoiu: “Interviul e prost.”

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din Vaslui declarat mort a pierdut procesul prin care cerea anularea declarării decesului, deși este VIU!

El a menţionat că a pierdut procesul din cauză că a formulat prea târziu calea de atac, la aproximativ doi ani de la pronunţarea decesului, iar solicitarea i-a fost respinsă ca inadmisibilă din punct de vedere procedural.

Constantin Reliu a plecat în 1992 la muncă în Turcia, ultima dată vizitându-şi familia în anul 1999. Din cauza neînţelegerilor din familie, el susţine că a rupt legătura cu rudele şi s-a stabilit în Turcia. În anul 2013, fiindcă nu mai primise nicio veste de la bărbat, soţia a solicitat în instanţă declararea decesului acestuia, ceea ce s-a întâmplat în anul 2016.

“În acte sunt mort, deşi trăiesc. Nu am nicio sursă de venit, iar din cauză că în acte figurez ca fiind decedat, nu mă pot angaja, nu pot face nimic în ţară”, a declarat Constantin Reliu.

Bărbatul spune că doreşte să se reîntoarcă în Turcia, unde pretinde că are o firmă, dar pentru a-şi redobândi identitatea, trebuie să se adreseze din nou instanţei.

Sursa: AGERPRES

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...