facebook
Actualitate International Social

Semnal de avertisment pt Iohannis: “Kovesi l-am obligat să spuna ceva”

Iohannis, ciuvica

Afaceristul româno-american, George Mioc, a analizat discursul de la Cotroceni a lui Iohannis. Acesta a spun că discursul președintelui a fost unul plictisit și a mai spus că “nici el nu crede ce a spus acolo”. Mioc a mai spus că președintele a fost constrâns de declarația Laurei Codruța Koveși.

Cristian Tudor Popescu atac la adresa premierului: “Nu un delict de discriminare… ci un delict de prostie”

“Prestaţia spectaculoasă a doamnei Kovesi l-a obligat pe preşedintele Iohannis să se prefacă că spune şi el ceva pe tema asaltului mafioţilor lui Dragnea împotriva DNA.

A recitat plictisit o piesă în care nu credea nici el şi nu a avut nici măcar curajul să explice clar cine sunt penalii.

Nu era greu domnule preşedinte:

  • Liviu Dragnea, condamnat, este penal.
  • Tăriceanu, acuzat pentru mărturie mincinoasă este penal.
  • Fostul deputat PSD Vlad Cosma, vârful de lance al noului val de atacuri împotriva DNA, condamnat in primă instanţă la cinci ani de închisoare, este penal.

Nu era greu să spuneţi asta, domnule preşedinte, era nevoie de curaj.

Cheia discursului prezidenţial este alta: domnul Iohannis are toată încrederea în profesionistul Tudorel Toader, deşi acesta a fost pus în functie de Dragnea şi Tăriceanu. Mai clar, preşedintele Iohannis a girat orice decizie va lua Tudorel Toader împotriva lui Kovesi!”, s-a arătat în comunicatul remis ȘTIRIPESURSE.RO, de către afaceristul româno-american George Mioc.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...