facebook
Actualitate

Monica Macovei nu se dezminte. Mesaj necruţător la adresa lui Dragnea:”încalcă drepturile omului și nu suportă critica”

Monica Macovei a transmis un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea după ce Cristian Dide, protestatarul ce a proiectat #rezist pe Palatul Regal, a fost dus la secția de Poliție.

“Încătușarea și ducerea la secția de Poliție a lui Cristian Dide, unul dintre protestatarii din Piața Victoriei, pentru că a proiectat #rezist pe Palatul Regal, sunt expresia statului pe care și-l doresc Dragnea și lacheii lui puși în funcții să-i servească interesele: un stat agresiv cu cetățenii lui, care nu acceptă libertatea de exprimare, care încalcă drepturile omului și nu suportă critica.

Deputatul Liviu Pleșoianu şi Pia Pleșoianu, coincidenţă de nume sau origini ilustre?

Dragnea și lacheii lui plantați în funcții guvernamentale sunt ca mentalitate și mod de acțiune în Turcia dictatorului Erdogan și în Rusia dictatorului Putin. Astea sunt modelele de guvernare ale lui Dragnea, în care cetățenii nu mai au voie să fie liberi, sunt intimidați și abuzați”, a scris Macovei pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis, reacție fermă după atacul SUA în Siria:”România reiterează condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice”

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...