facebook
Horrorscop

Orice pentru bani! Soros a fost făcut sfânt de Patriarhul Daniel

Patriarhului Daniel nu-i mai pasă de adversarii imaginari și reali ai politicienilor români și nu numai. Probabil, pentru bani (altceva ce ar putea fi?) Soros a fost sanctificat, dând astfel cea mai mare lovitură.

Odată cu sanctificarea s-au stabilit și câteva canoane importante. Printre care, principalul se referă la faptul că fiecare român trebuie să cumpere o icoană cu Soros, de la Biserică.

Vezi și: Orice pentru bani! Soros a fost făcut sfânt de Patriarhul Daniel

„Nu e o decizie doar pentru Biserică. L-am făcut sfânt pentru ca atunci când ne închinăm la el să nu mai fim în păcat. Așa scap și oamenii de păcate și buzunarele Biserici, care sunt la mine, se umplu de bani. Domnul Soros mi-a dovedit că merită să fie făcut sfânt”, a declarat Patriarhul cu sclipire în ochi.

Pe de altă parte, o sursă credibilă ne-a spus că Soros a impus ca o parte din vânzarea icoanelor să meargă și la el. „Sper să-mi scot banii. Pot spune că a fost o afacere profitabilă pentru toți, chiar și pentru evenimentele pe care urmează să le organizez. Vă aștept pe toți în stradă”, a spus Soros.

Un credincios care trăiește din cerșit pe lângă Patriarhie consideră că ceea ce a făcut Patriarhul e păcat. „Cum să sfințești un om care îți dă bani dacă accepți să fii manipulat, dar nu dă când cerșești”, a spus furios Virginiu Toporaș.

Vezi și: TĂRICEANU şi DRAGNEA au renunțat la PĂCAT! S-au căsătorit în Biserică, cu Pomohaci ca naş

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...