facebook
Actualitate

Partidul Național Liberal (PNL) vrea să schimbe structura Guvernului: “Nu se poate!”

Liberalii vor ca România să aibă un Guvern suplu, european. Ludovic Orban a spus la Consiliul Naţional al PNL că: “prima oară, trebuie să începem să-i dăm afară pe toţi cei care au fost angajaţi de PSD fără concurs, aduse nepoate, beizadele.”

Posibile motive datorită cărora relaţia lor funcţionează, în ciuda diferenţei de vârstă

“Nu putem guverna ca liberali cu 28 de ministere, cu 100 şi aproape 60 de agenţii, oficii, autorităţi, cu vreo 40 şi ceva de servicii deconcentrate în teritoriu, cu peste un milion de angajaţi în sectorul public.

Nu se poate! Noi, ca partid, trebuie să venim cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, cu o restructurare profundă a tot ce înseamnă toate celelalte autorităţi ale administraţiei publice centrale care plimbă hârtii, care se calcă pe bătături şi care nu fac altceva decât să reprezinte o frână în calea iniţiativei individuale. Nu putem să mai menţinem acest sistem administrativ.

Sigur, prima oară, trebuie să începem să-i dăm afară pe toţi cei care au fost angajaţi de PSD fără concurs, aduse nepoate, beizadele, pe relaţii personale”, a afirmat Ludovic Orban în discursul susţinut în cadrul lucrărilor CN al PNL.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...