facebook
Actualitate Monden

Planurile unor importanți membrii ai Guvernului pentru Sărbătorile Pascale: Recunoaşte că nu prea se pricepe la gătit

De sărbători, în vacanțe membrii Guvernului pleacă peste tot. Unii pe la parinți, alții prin țări străine, unii preferă să facă sărbătorile în propriul cămin. Banii nu le lipsesc, mai ales că toti membrii Guvernului primesc, pe langa sarariul execrabil de mare, și un spor de periculozitate. Între noi fie vorba, oare pericolul este că lucrează pentru romăni, ori că lucrează sub acea antenă care emite radiații? Cine mai știe, important este că primesc bani de peste tot.

Gest emoționant făcut de Mihai Bendeac în Săptămâna Mare

Unii nu ştiu să gătească deloc, alţii vor mânca miel românesc gătit după reţete turceşti, iar un ministru a recunoscut, în exclusivitate, că îşi va aduce de acasă ciorbă de găină gătită de mama sa.

„Sper să nu fac exces. Am luat două kilograme în plus. O să încerc să ţin cât de cât regim”, a spus Olguţa Vasilescu.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif va petrece Paştele acasă, cu familia, în Sibiu. Bogdan Trif recunoaşte că nu se va întoarce în Capitală cu mâna goală, ci cu mâncarea sa preferată.

„Abia aştept să gust din drobul făcut de mama. Sunt băiatul lui mama, sunt singurul băiat. Mergem la biserică, la ocolit, să luăm Paştele şi apoi luăm dimineaţa cina în familie”, spune Bogdan Trif.

Traian Băsescu declanșează bombă. Acesta dă de pământ cu Florian Coldea: “pe mine finalul declaraţiei lui Coldea, m-a stupefiat”

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va merge câteva zile în Iordania. Pe celelalte, le va petrece acasă, în Capitală. Recunoaşte că nu prea se pricepe la gătit.

„De sărbători, îmi face plăcere ca cu soţia baiatului meu să preparăm ceva pentur masa de Paşte. În ceea ce mă priveşte pe mine mine în afară de înroşitul ouălor o să fac un drob de miel, sală de boef”, spune Rovana Plumb.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va fi în ţară şi e deja cu gândul la bucatele de Paşte. „O să fiu primul la mâncare şi ultimul care mă ridic de la masă”, spune Petre Daea.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, va fi de Paşte alături de tatăl său. Recunoaşte că îi place să şi gătească. „Mă destinde statul în bucătărie de câte ori am ocazia îmi place să stau în bucătărie şi să aşez reţetele, să le pun în opera”, spune Mihai Fifor.

La fel ca toţi ceilalţi bugetari, membrii Guvernului sunt liberi de vineri şi se vor întoarce marţi la serviciu.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...