facebook
Actualitate Mozaic Social

ȘOC! PSD într-o situație HALUCINANTĂ! Pleșoianu anunță că nu votează cu PSD în privința legilor Justiției

Liviu Pleșoianu a reacționat dur față de modificările aduse la legile Justiției propuse de Tudorel. Parlamentarul PSD, Pleșoianu a „amenințat” că, în Comisia Specială nu va vota legile din cauza modificărilor ce au avut loc. 

Florin Calinescu, vehement la adresa lui Dragnea: “Liviulică … Creier de euglena verde pe corp de lup”

În acest context Pleșoianu se menține pe poziție, dar pune partidul într-o situație complicată. Parlamentarul și-a motivat votul prin faptul că „au aruncat chiar ei cu hârtie igienică în cei aproape 90% dintre români care vor răspunderea magistraților”.

Pleșoianu este nemulțumit de faptul că a fost modificată sintagma “statul are obligația” cu “statul are dreptul”, în privința răspunderii magistraților.

Veste BOMBĂ! Iohannis face un gest pentru românii din DIASPORA! A semnat …

“Pot” sau “am dreptul” să-mi declar profunda #SCÂRBĂ față de cum a procedat ieri Comisia Specială în privința răspunderii magistraților? Cei care au votat pentru a schimba textul lui Tudorel Toader, din “statul are obligația” în “statul are dreptul”, tocmai au aruncat chiar ei cu hârtie igienică în cei aproape 90% dintre români care vor răspunderea magistraților. Dacă nu se revine la forma inițială, eu NU votez în plen așa ceva!

…Iar cine nu e capabil să nu se-ndoaie – să lase locul liber pentru alții!”, a scris Pleșoianu pe pagina sa de Facebok.

ATENȚIE! Control MAXIM! S-a ajuns la RĂZBOI online! Lupta contra corupție şi …

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...