facebook
Actualitate Mozaic Social

Ruptură TOTALĂ în PNL: „Frustrări mari! Ludovic, atâta poți? Dar partidul?”

Situație deosebit de tensionată în Partidul Național Liberal. Vorbe grele și acuzații fără precedent. Deja s-au creat două tabere formate din susținătorii lui Ludovic Orban și parlamentarul Cătălin Zamfir.

Atac furibund la adresa PNL: “se opune plafonării dobânzilor pentru că au de pierdut firmele deținute de liderii lor”

Totul a pornit de la promisiunile lui Orban de acoperire a „spatelui” băncilor și instituțiilor bancare similare, după cum spune parlamentarul Zamfir. Miza este blocarea legilor lui Zamfir privind reglementarea dobânzilor foarte mari practicate de instituțiile bancare sau cele similare băncilor.

Totodată, Zamfir mai trage o palmă dură lui Orban atenționându-l că are „frustrări mari” și că ceea ce face cu PNL nu are nici o legătură cu politica de dreapta. Mai mult, alt proiect legislativ inițiat de parlamentarul liberal Zamfir împreună cu PSD a fost semnat și de liberali, iar acum când e vorba de astfel de legi pentru reglementarea unor eventuale abuzuri ale băncilor, liberalii spun că sunt legi specifice politicii de stânga.

Reamintim cititorilor că parlamentarul Zamfir a propus plafonarea dobânzilor după alte țări occidentale. Vezi aici ce dobânzi au alte țări: Exemplu pentru BNR și Isărescu! Dobânda în Franța este de 1% iar românii executați și lăsați la mâna băncilor

„BLOCAREA LEGILOR ÎMPOTRIVA CĂMĂTĂRIEI, OBIECTIV AL PNL?!?
Zilele trecute, la Biroul Executiv, Ludovic Orban le-a spus colegilor din PNL că “Legile lui Zamfir” trebuie blocate prin orice mijloace. Acum nu știu dacă o face mânat de frustrările mari pe care le are când e vorba de mine, sau că pur și simplu trebuie sa-si duca la bun sfârșit angajamentul pe care și l-a luat în fata lobby-iștilor bancilor si IFN-urilor. De ce tareste partidul, însă , in lupta asta,care e una personala? Eu sunt sigur ca majoritatea membrilor PNL nu vor că partidul sa apere abuzurile bancilor și IFN-urilor! Ludovic și câțiva din jurul lui, vor ca lucrurile sa rămână așa. Băncile și IFN-urile sa continue sa-i jecmănească pe români. Asta in numele, cică, al principiilor liberale! Legile inițiate de mine trebuie sa fie blocate prin orice mijloace pentru că sunt “de stânga”! Ludovic, am înțeles, tu atâta poti, dar partidul? Hai sa vedem…
PS Era sa uit: La proiectul de lege de modificare a Legii Curții de Conturi, pe care l-am inițiat alături de PSD, nu și-a retras nimeni semnătura😊😎 Așa cevaaa”, a scris Catalin Zamfir, unul din cei mai cunoscuți parlamentari liberali.

Leave A Comment

Continut Sponsorizat

Se încarcă...